Кога жените ќе дознаат колку чини тракторот!

И жените сакаат трактори…Да, и тие сакаат трактори тогаш кога ќе чујат колку пари чини еден од нив!Да, и тие сакаат трактори тогаш кога ќе чујат колку пари чини еден од нив!

Пронајдете не на следниве мрежи: