Која е најгорда нација?

Loading...

Се сретнале Американец, Французин, Турчин и Македонец и почнале да си зборуваат кој на што е горд.Американецот:-Јас сум горд на CIA, знаат се па дури и пред нешто да се случи.Французинот:-Јас, пак, сум горд на нашите Французинки, толку се убави, дружељубиви и не се даваат толку лесно.Турчинот:-Јас сум горд на нашите теписи. Скапи се, одлични и не може секој да си ги дозволи.Македонецот:-Јас сум горд самиот на себеси.Овие го погледнуваат и го питат:-А зошто?Македонецот:-Па вчера е*ев Французинка на турски тепих, а CIA нема појма за тоа.Се сретнале Американец, Французин, Турчин и Македонец и почнале да си зборуваат кој на што е горд.

loading...