Колешке колку сперматозоиди има во тестисите на машки полов орган?

Loading...

На испит на Медицински факултет, професорот ја прашува студентката.– Колку сперматозоиди има во тестисите на машки полов орган?На испит на Медицински факултет, професорот ја прашува студентката.– Колку сперматозоиди има во тестисите на машки полов орган?По кратко размислување…– Пааа отприлика голтка, голтка ипол!!На испит на Медицински факултет, професорот ја прашува студентката.– Колку сперматозоиди има во тестисите на машки полов орган?По

loading...
Loading...