????? ????? ????? ?? ??????

Некој нема слушнато за операКолку често одите на опера? 
– Па не многу често, јас користам гугл хром! Колку често одите на опера? 
– Па не многу често, јас користам гугл хром! 

Пронајдете не на следниве мрежи: