Комшијата: Кај беше Цветко, доста долго време те немаше?

Loading...

Комшијата: Кај беше Цветко, доста долго време те немаше?-Во болница комши, си ги лекував живците…Комшијата: Кај беше Цветко, доста долго време те немаше?-Во болница комши, си ги лекував живците.-Каде, не слушнав?-ЖИВЦИТЕ си ги лекував БЕ, да ти е*ам мајката, ЖИВЦИТЕ……Комшијата: Кај беше Цветко, доста долго време те немаше?-Во болница комши, си ги лекував живците.-Каде,

loading...
Loading...