Конечно е откриена тајната за бомбите на Заев!

Loading...

Конечно е познато како Социјалдемократскиот сојуз на Македонија се подготвуваше за бомбите, посебно откако нивниот „одек“ наликуваше на звук од свирче.Македонската јавност заслужува да знае како Зоран Заев и неговото избрано друштво се подготвуваа за мега-скандалот на година, кој ги подели граѓаните на Македонија на повеќе страни.
Мал беше бројот на рамнодушните, но претежно луѓето во најголем дел се противеа на неговото силење и обид за манипулација.
Во најавите за „атомска“ бомба, СДСМ ги израдува противниците со „свиреж“ кој кај многумина изнуди солзи во очите – од смеење.
Проценете сами како течеа подготовките!
Македонската јавност заслужува да знае како Зоран Заев и неговото избрано друштво се подготвуваа за мега-скандалот на година, кој ги подели граѓани

loading...
Loading...