Конкурс за вработување на извршен директор

Loading...

Вработување на позицијата извршен директор…BEOROL D.O.O. е компанија која постои од 1998 година и стана лидер на пазарот, како на домашно, така и на регионално ниво во областа на производство, увоз и дистрибуција на рачни алатки и прибор за финални работи во градежништвото.
Одлучивме за понатамошно унапредување и отворање на претставништво на територијата на Република Македонија. 
Од тие причини, ние сме во потрага по кандидат кој ќе стане дел од нашиот професионален тим.
За подетални информации прочитајте на следниот линк. BEOROL D.O.O. е компанија која постои од 1998 година и стана лидер на пазарот, како на домашно, така и на регионално ниво во

loading...
Loading...