Краток ама нејасен Фејсбук разговор

Некој зборат повеќе на Фејсбук четот, а некој помалку, но голем дел од луѓето не се разбираат најдобро преку Фејсбук. Овие двајца дефинитвно не се разбрале. Некој зборат повеќе на Фејсбук четот, а некој помалку, но голем дел од луѓето не се разбираат најдобро преку Фејсбук. Овие двајца дефинитвно не се

Пронајдете не на следниве мрежи: