Кумановeц се јавува на некоја другарка во Србија…

Loading...

Кумановeц се јавува на некоја другарка во Србија.
Кумановец: Ало треба ми Зорица…Кумановeц се јавува на некоја другарка во Србија.
Кумановец: Ало треба ми Зорица?
Мајка и: – Зорица је тренутно на ручку.
Кумановец: Аха,епа ајде кога ќе се симне од ручку нека ми се јави.Кумановeц се јавува на некоја другарка во Србија.
Кумановец: Ало треба ми Зорица?
Мајка и: – Зорица је тренутно на ручку.
К

loading...
Loading...