Лавот забранил да се пуши трева во џунглата…

Loading...

Лавот забранил да се пуши трева во џунглата. Сите го почитувале тоа освен зајко кој секој ден пушел. Еден ден го затекнал лавот и му се развикал: – Зајко!!! Што правиш? Нели реков да не се пуши во џунглава! – Е добро еднаш и ти пак еее…. Вториот ден пак го затекнал: – Абе зајко што реков јас? – Абе пак ти… е не пушам повеќе, готово… Третиот ден го нашол во реката пак со џоинтот в уста: – Море зајко, абе пак пушиш? – Аааааа, не, за нас рибите тоа не важи!
 Лавот забранил да се пуши трева во џунглата. Сите го почитувале тоа освен зајко кој секој ден пушел. Еден ден го затек

loading...
Loading...