Лелеееее каков виц ми кажа твоја Фата пред некој ден, уште се смеам…

Loading...

Се среќаваат Мујо и Хасо и Хасо расположено му вели на Мујо:– Лелеееее каков виц ми кажа твоја Фата пред некој ден, уште се смеам… многу е добар!
Мујо почнува да се мурти, пa го прашува:
– А кога си ја видел Фата? Таа мене ништо не ми кажа?Хасо продолжува да се смее и вели:
– Ма, во автобус се сретнавме пред некој ден…. ама кога ми го кажа вицот паднав од кревет од смеење!– Лелеееее каков виц ми кажа твоја Фата пред некој ден, уште се смеам… многу е добар!
Мујо почнува да се мурти, пa го прашува:

loading...
Loading...