ЛУТА СКОПЈАНКА: „Ја мразам мојата свекрва и имам причина за тоа“

Loading...

Синоќа, како и секој нормален брачен пар, водевме љубов со сопругот и беше навистина преубаво!Меѓутоа утрото ме дочека изненадување кое никогаш нема да го заборавам! Свекорот и свекрвата живеат со нас во станот, но им ја отстапивме спалната соба, а ние спиеме во дневна.
Наутро маж ми рано отиде на работа, а јас не ни слушнав кога излезе бидејќи бев во длабок сон.
Кога се разбудив, ја затекнав свекрва ми како седи во дневна и го пие утринското кафе, додека јас спиев сосема гола!Меѓутоа утрото ме дочека изненадување кое никогаш нема да го заборавам! Свекорот и свекрвата живеат со нас во станот, но им ја отстапивме спалната

loading...
Loading...