Мајка му го бања малиот Трпе, а тој си ги пипа мади*ата…

Loading...

Мајка му го бања малиот Трпе, а тој си ги пипа мади*ата:– Мамо, мамо, ова ми е мозокот?Мајка му го бања малиот Трпе, а тој си ги пипа мади*ата:– Мамо, мамо, ова ми е мозокот?– Сè уште не, сине.Мајка му го бања малиот Трпе, а тој си ги пипа мади*ата:– Мамо, мамо, ова ми е мозокот?– С&

loading...
Loading...