Мајсторе, за колку ќе ги исцепиш?

Мајсторе, за колку ќе ги исцепиш?Таа фино го праша: „Мајсторе, за колку ќе ги исцепиш?“
Погледнете го одговорот на следната страна:

Таа фино го праша: „Мајсторе, за колку ќе ги исцепиш?“
Погледнете го одговорот на следната страна:

Пронајдете не на следниве мрежи: