Македонец страда по неверната сопруга: „Го скршив дури и новиот телевизор на соседот во челото на Дила“

Loading...

Очаен Македонец се обрати за помош. Имено, тој има помлада сопруга која го изневерува со друг и човекот не знае како да се однесува со неа.По 19 години минати во брак, тој сѐ уште ја сака, иако таа сака да го остави и да си замине со друг.
Дури и телевизорот на нивниот сосед настрадал при една нивна караница…
По 19 години минати во брак, тој сѐ уште ја сака, иако таа сака да го остави и да си замине со друг.
Дури и телевизорот на нивниот сосед на

loading...
Loading...