Македонска честитка до Џек Николсон

Еден македонски најверојатно голем обожавател на Џек Николсон, реши да го испочитува и да му ја честита славата „Св. Николсон“.Нека ти е вечно името брату, многу здравје среќа и бериќет и нека овој светец го заштити твојот дом и сите околу тебе. Среќен Св. Николсон

 Нека ти е вечно името брату, многу здравје среќа и бериќет и нека овој светец го заштити твојот дом и сите околу тебе. Среќен Св. Николсон

Пронајдете не на следниве мрежи: