Македонска сосетска тепачка: – Што е бе? – Што сакаш бе?

Loading...

Македонска сосетска тепачка:– Што е бе?– Што сакаш бе?– Ела бе ваму качи се…Македонска сосетска тепачка:– Што е бе?– Што сакаш бе?– Ела бе ваму качи се!– Ела бе ти симни се!– Леле ако ти се качам..– Мајмун, само ако ти се симнам!Македонска сосетска тепачка:– Што е бе?– Што сакаш бе?– Ела бе вам

loading...
Loading...