МАКОИЛ бара 10 работници- АПЛИЦИРАЈТЕ!

Loading...

Фирмата МАКОИЛ ДООЕЛ има потреба од 10 работници-продавачи на Бензиска Пумпа.Кандидатите треба да поседуваат ССП. Предходно работно искуство на иста или слична работна позиција ќе се смета за предност. 

Работата ќе се одвива во смени. Бруто плата за оваа работна позиција е 15,636.00ден.
СV да се достави на mail:[email protected]

Краен рок за пријавување: 15.09.2014Кандидатите треба да поседуваат ССП. Предходно работно искуство на иста или слична работна позиција ќе се смета за предност. 

Р

loading...
Loading...