Макпетрол А.Д вработува-плата до 22.000 денари

Loading...

Макпетрол А.Д вработува-плата до 22.000 денариЗа вработување на 1 (еден) работник на определно време од 5 (пет) месеци на работно место инженер за продажба и набавки во Центар DELL
Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве услови:
– Завршено високо образование – Факултет од областа на информатички технологии
– Работно искуство од најмалку 2 (две) години
– Познавање на англиски јазик
– Сертификати за положени испити од ИКТ технологии
 
Дневното работно време за горенаведеното работно место е од 08:00 часот до 16:00 часот
Неделното работно време изнесува 40 часа, од понеделник до петок
Прекувремената работа, работа за време на неработни денови или на денови на празници е платена согласно Законот за работните односи
 
Основната плата за горенаведеното место изнесува 22.000 денари
Повеќе на следниот ЛИНКЗа вработување на 1 (еден) работник на определно време од 5 (пет) месеци на работно место инженер за продажба и набавки во Центар DELL
Канд

loading...
Loading...