Малата ќеркичка ja прашува својата бремена мајка: – Мамо, зошто стомакот ти станува се поголем и поголем?

Loading...

Малата ќеркичка ja прашува својата бремена мајка:– Мамо, зошто стомакот ти станува се поголем и поголем?– Јас, ќерко, јадев лубеница и сосема случајно сум проголтала некоја семка…Малата ќеркичка ja прашува својата бремена мајка:– Мамо, зошто стомакот ти станува се поголем и поголем?– Јас, ќерко, јадев лубеница и сосема случајно сум проголтала некоја семка. Сега во мојот стомак расте мала лубеница…Девојчето ги става рацете на стомакот на мајка си, прави жална фаца и и вели:– Значи не си бремена?
 
 
 Малата ќеркичка ja прашува својата бремена мајка:– Мамо, зошто стомакот ти станува се поголем и поголем?– Јас, ќерко, јадев

loading...
Loading...