Мали Перица доаѓа дома и вика на мајка му: „Мамо едно момче ми кажа дека јас сум геј…

Loading...

Мали Перица доаѓа дома и вика на мајка му:
„Мамо едно момче ми кажа дека јас сум геј”
Мајката  „Дали го удри?…Мали Перица доаѓа дома и вика на мајка му:
„Мамо едно момче ми кажа дека јас сум геј”
Мајката  „Дали го удри?”
Перица:„НЕ ”
Мајката – „Зошто?”
Перица:„Паааа, сладок беше.”Мали Перица доаѓа дома и вика на мајка му:
„Мамо едно момче ми кажа дека јас сум геј”
Мајката  „Дали го удри?”

loading...
Loading...