Малку пивнат човек звоне на вратата…

Loading...

Малку пивнат човек звоне на вратата…Отвара една жена и тој и вели:
– Добар ден, баравте ли стаклар.
-Да, ете право по ходникот—му вели жената и оде во кујната.
По неколку минути пак звоне, оде она отвара и вели:
– Повелете.
– Добар ден, баравте ли стаклар.
– Да, ама он дојде.
– Јас сум, паднав од џамот.Отвара една жена и тој и вели:
– Добар ден, баравте ли стаклар.
-Да, ете право по ходникот—му вели жената и оде во кујната.

loading...
Loading...