Мамо ти ли си тоа?

Дали оваа зебра ја пронајде својата мајка?! Не, таа се препозна, мислеше дека тоа е нејзината мајка. Не, таа се препозна, мислеше дека тоа е нејзината мајка. 

Пронајдете не на следниве мрежи: