Мара му вика на Трпе: – Се сеќаваш лани кога зеде 5 дена одмор и отиде по риба…

Loading...

Мара му вика на Трпе:- Се сеќаваш лани кога зеде 5 дена одмор и отиде по риба.-Да, и зошто ми го кажуваш ова…Мара му вика на Трпе:- Се сеќаваш лани кога зеде 5 дена одмор и отиде по риба.-Да, и зошто ми го кажуваш ова.- Епа, се јави рибата и кажа да си го земеш детето.Мара му вика на Трпе:- Се сеќаваш лани кога зеде 5 дена одмор и отиде по риба.-Да, и зошто ми го кажува

loading...
Loading...