Мара во кино: Блажо, мене ногу ми се прде бре…

Loading...

Блажо и Мара на кино, гледат партизански филм, и едно време Мара му вика на Блажо; Блажо и Мара на кино, гледат партизански филм, и едно време Мара му вика на Блажо; —Блажо, мене ногу ми се прде бре..—Почекај, каа че почне најјакото бомбардирање и испрдори се….Почнуе акцијата, Мара врештуе еден прдеж, и цело кино вика;—Аууу, изгледа а погодија канализацијата…Блажо и Мара на кино, гледат партизански филм, и едно време Мара му вика на Блажо; —Блажо, мене ногу ми се пр

loading...
Loading...