Маж и жена гледаат хорор филм и одеднаш, жената почнува да вришти…

Loading...

Маж и жена гледаат хорор филм и одеднаш, жената почнува да вришти:
-Леле, мамооооооо…Маж и жена гледаат хорор филм и одеднаш, жената почнува да вришти:
-Леле, мамооооооо
Мажот ја погледнува и ѝ вели:
-ЈА ПРЕПОЗНА мајка ти, а?Маж и жена гледаат хорор филм и одеднаш, жената почнува да вришти:
-Леле, мамооооооо
Мажот ја погледнува и ѝ вели:

loading...
Loading...