Mаж и жена кои никогаш порано не се сретнале, се нашле во исто купе во воз на спиење

Loading...

Mаж и жена кои никогаш порано не се сретнале, се нашле по некоја случајност во исто купе во воз на спиење. На двајцата им било непријатно на почеттокот, но набрзо заспале изморени, тој на горниот кревет, а таа на долниот.
Негде околу 1 часот после полноќ тој се наведнал и и шепнал  на жената:
– Госпоѓо, извинете ако ве будам, дали би можеле да ми дадете едно резервно ќебе од шкафчето? Страшно ми е ладно.
– Имам подобра идеја, одговара таа – само вечерва, да се правиме како да сме венчани маж и жена.
Охохооо, фантастична идеја и добар начин двајцата да се стоплиме..
– Одлично…-вели таа – Крени го га*от и земи си го сам проклетото кебе. 

loading...
Loading...