Маж се исповеда…

Оче згрешив….Маж се исповеда: – Оче згрешив. Одам во паркот и зад една грмушка гледам Тој и Таа. – Не е грев чедо. Тоа е нормално. – Да, ама зад друга грмушка видов Таа и Таа. – И тоа не е грев. – Ама зад третата грмушка видов Тој и Тој. – Ех синко… да дојдеше пред пет минути ќе видеше Јас и Јас!Маж се исповеда: – Оче згрешив. Одам во паркот и зад една грмушка гледам Тој и Таа. – Не е грев чедо. Тоа е нормално. 

Пронајдете не на следниве мрежи: