Мажот ми е 100% импотентен

А пак мојот 300%!1. Падна по скали
2.Си го скрши прстот
3.Си го гризна јазикот 1. Падна по скали
2.Си го скрши прстот
3.Си го гризна јазикот

Пронајдете не на следниве мрежи: