Момче и девојка водат љубов…

Момче и девојка водат љубов и во еден момент момчето забележало слика на еден маж на нејзината маса. – Дали е ова мажот ти? – Не! – одговорила таа. – Љубовник? Не не… – Брат? – Ма не. – Па добро, кој е?- Јас, пред операцијата со која го сменив полот!Момче и девојка водат љубов и во еден момент момчето забележало слика на еден маж на нејзината маса. – Дали е ов

Пронајдете не на следниве мрежи: