Монтери на лифтови

Loading...

За преку 7.000 наши клиенти во Средна Европа ставаме на располагање 80.000 соработници и нудиме иновативни кадровски решенија, флексибилно и динамично повеќе од 20 години. За вработување кај наш клиент во Скопје потребни се Монтери на лифтови.
Повеќе на следнов ЛИНК
 За преку 7.000 наши клиенти во Средна Европа ставаме на располагање 80.000 соработници и нудиме иновативни кадровски р

loading...