Може ли некој да ни објасни што се случува со нејзиниот дечко?

Loading...

Може ли некој да ни објасни што се случува со нејзиниот дечко?Што се случува со дечкото на оваа девојка? Има ли некој објаснување?
До оваа девојка седи нејзиниот дечко, но што се случува со него погледнете на следната страна:

 

Работава е бев млад и загорен! :DШто се случува со дечкото на оваа девојка? Има ли некој објаснување?
До оваа девојка седи нејзиниот дечко, но што се случува со него поглед

loading...
Loading...