Му доаѓа инспекција на Трпе во дуќан…

Loading...

 Влегува инспекторот во подрум и гледа коктел за правење ракија.- Ааа Трпе, за ова мораш да платиш казна!- Ама овој котел е уште од дедо ми и не го употребувам.- Важно дека ја имаш справата, а дали ја употребуваш твој проблем!- Е па зошто тогаш не добивам детски додаток?- Затоа што немаш деца, Трпе.- Да, ама ја имам справата. – Ааа Трпе, за ова мораш да платиш казна!- Ама овој котел е уште од дедо ми и не го употребувам.- Важно дека ја имаш справата, а дали ј

loading...
Loading...