Муабетот на Блажо со другарите

Loading...

Си прае муабет Блажо со другат'те, чија жена има нај голем газ…..Нацо вика:Си прае муабет Блажо со другат'те, чија жена има нај голем газ…..Нацо вика:-Ваа мојта каа седнуе, го зафаќа цел тросед….Ристо и он вика:-Мојта газетана со влече, цела комода а закрива….А Блажо вика:-Моа Мара, има плави очи….Виа му викат:-Е шо врска има тоа…-Ами се друго е газ….Си прае муабет Блажо со другат'те, чија жена има нај голем газ…..Нацо вика:-Ваа мојта каа седнуе, го

loading...
Loading...