Мујо бил тешко болен…Неговата жена Фата отишла да го посети

Мујо бил тешко болен…Мујо бил тешко болен. Неговата жена Фата отишла да го посети. Кога дошла се поздравиле и таа му реклa:-Мујо, да ти кажам што ми се случи по патот!?-Што!!??-Повикнав јас такси и на сред пат погледнав во торбата ми го нема паричникот!!!-И!?-Му објаснив на возачов и тој ми рече:-Не се плашете госпоѓо се тоа јас ке средам…-И Мујо, одедаш возачот скрена во една уличка ми се заврти и ми рече:-Госпоѓо ако ве го нема паричникот, бирајте:-Или ке ми го попушите или ке ми испеете некоја песна!!!Мујо веднаш рекол:-И која пена му испеа!?-Па Мујо, па мислиш ли ти дека мене ми е до песна кога ти си во болница!?!Мујо бил тешко болен. Неговата жена Фата отишла да го посети. Кога дошла се поздравиле и таа му реклa:-Мујо, да ти кажам што ми се случи по п

Пронајдете не на следниве мрежи: