МВР со нови вработувања, погледнете го новиот оглас

Loading...

Министерството за внатрешни работи, врз основа на Програмата за волонтирање за 2013 година, има потреба од ангажирање на волонтери, дипломирани економисти и дипломирани правници, поради што објавува, објави Јавен повик за аплицирање на кандидати за волонтирање во МВР.Во продолжение интегрално ви го пренесуваме соопштението од МВР на волонтирање.На јавниот повик се повикуваат сите заинтересирани кандидати – исклучиво студенти во завршна година на студирање од областа на правните и економските студии, и тоа:Студенти од областа на правните студии – 20 волонтери- во седиштето на МВР – 12 волонтери- во Сектор за внатрешни работи Скопје – 1 волонтер- во Сектор за внатрешни работи Битола – 1 волонтер- во Сектор за внатрешни работи Велес – 1 волонтер…
Повеќе на следниот ЛИНКМинистерството за внатрешни работи, врз основа на Програмата за волонтирање за 2013 година, има потреба од ангажирање

loading...
Loading...