На која будала и текна вакво нешто?!

На која будала и падна на памет вакво нешто?!Сега гледате колку навистина му е тешко на Дедо Мраз!Сега гледате колку навистина му е тешко на Дедо Мраз!

Пронајдете не на следниве мрежи: