На лекар

Loading...

При голема гужва во чекална излегува докторката и повикува пациент по ред но одненадеш еден пациент прашува:
– Докторке дали може преку ред?
– ДА Миличок но само одпозади!При голема гужва во чекална излегува докторката и повикува пациент по ред но одненадеш еден пациент прашува:

loading...