На некои работни места задолжително е носењето на кацига

Задолжително е носењето на кацига!Иако суканиците на главата повеќе го штитат од самата кацига.Иако суканиците на главата повеќе го штитат од самата кацига.

Пронајдете не на следниве мрежи: