На Трпана лотаријата

Loading...

Трпана си доаѓа дома со нови обетки. Трпе ја прашува:- Од кај ти се?- Ги добив на лотарија.После некое време пак:- Од кај ти се обетките?- Ти реков ги добив на лотарија.После 2 недели, Трпана си доаѓа дома со 2 карти за одмор во Шпанија. Трпе пак ја прашува:- Од кај ти се картите?- Ги добив на лотарија.Во Шпанија Трпе лежи на плажата и и довикува на Трпана која е во водата:- Трпано, излези од водата, ќе ти настине лотаријата!Трпана си доаѓа дома со нови обетки. Трпе ја прашува:- Од кај ти се?- Ги д

loading...