Најчестите видови плата

Loading...

Можеби не сте знаеле, но постојат повеќе видови на плата. 
Погледнете каде се пронаоѓате вие со вашата плата:
Кромид – зимаш плата и плачеш!
Кучка – не ти помага во ништо, само страдаш, ама не можеш да живееш без неа!
Диета – ти се чини дека секојпат јадеш се помалку и помалку!
Атеистична – се сомневаш во нејзиното постоење!
Магична – си направил неколку потези и пуф – исчезнала!
Невреме – немаш појма кога ќе дојде, а кога ќе си отиде!
Црн хумор – се смее, за да не заплачеш!
Импотентна – која најмногу ти треба, ќе те изневери!
Менструална – доаѓа еднаш месечно, трае 5 дена и после тоа можеш да се е*еш!
Поларна – замрзнала веќе 10 години!
Прерана ејакулација – само што почнала – готова е!
 Можеби не сте знаеле, но постојат повеќе видови на плата. 
Погледнете каде се пронаоѓате вие со вашата плата:

loading...
Loading...