Најдобар фејсбук статус за викендот!

Ова е дефинитивно најдобриот статус за викендов!Во Македонија живеат вкупно 34 црнци – 32-ца Спортисти, ЏИМИ Горска и еден од америчка амбасада
Категорија:
– Фамилијарен црнец – (секој ден баш тебе те праќаат по леб)
– Црнец у друштво – (секад за тебе фали столче коа се глеа Лига Шампиони)
– Црнец на работа – (извини дечко , да те замолам нешто)
– Маaлски црнец- (what uppp yooo , рапот е мојот живот)
– Црнец у врска – (И тетка и ќе ја чекам ја на автобуска ќе ја носам кај стрина и ) и
– Црнец у спортски активности- (или последен те бираат или не ти додаваат )
Не се земени во предвид при истражувањето !
Автор: МартинВо Македонија живеат вкупно 34 црнци – 32-ца Спортисти, ЏИМИ Горска и еден од америчка амбасада

Пронајдете не на следниве мрежи: