Најдобрата Фејсбук порака: Што и напиша откаченото момче на својата поранешна девојка!

Го знаете она кога ќе го откачите момчето..Па, тоа ви досаѓа на Фејсбук! Па, тоа ви досаѓа на Фејсбук! 

Пронајдете не на следниве мрежи: