Најкреативната писмена задача која сте ја виделе!

Најкреативната писмена задача која сте ја виделе!Малиов е незаменлив 🙂
Ретко кој има ваква храброст!
 Малиов е незаменлив 🙂
Ретко кој има ваква храброст!
 

Пронајдете не на следниве мрежи: