Најпопуларните вицови за Баба Рада

Loading...

Најпопуларните вицови за Баба Рада!Баба Рада, девојка ми е стриптизерка!
-ЧАЈ ОД ШИПКА!
 
Баба Рада , сакам да пејам како Есма !
– Чај Шукарие !
 
Ало, Баба Рада ?
– Овде е секретарка, Баба Рада отиде на скијање 
 
Баба Рада немам работу….
– Чај од ВМРО !
 
Баба Рада, страв ми е да се слезам во подрум.
– Чај од слез!
 
“1000 причини за чај” – Баба Рада ft. Нокаут
 
 Баба Рада, мал ми е…
– Чај од црнец!
 
Баба Рада во депресија сум
-Чај од ганџа
 
Баба Рада бремена сум
 -Чај од мајчина душичка
 

Баба Рада, мене дома никој не ме слуша.
– Грав.
 
Ало баба Рада имам многу добра меморија
– Ча.. Абе алкохол!
 
Ало баба Рада, дечко ми е женка
 – Чај од ќутек
 
Баба Радо , уште кукам по бившиот
– Чај од ДОМЕСТОС за тебе чедо!
 
Баба Рада, неам пари
– Чај од кладилница
 
Баба Рада, немам стан
-Чај од фискалниБаба Рада, девојка ми е стриптизерка!
-ЧАЈ ОД ШИПКА!
 
Баба Рада , сакам да пејам како Есма !
– Чај Шукарие !

loading...
Loading...