Најсмешниот оглас: Американец продава Југо!

Loading...

Како Американец продава Југо!Огласувачот во овој урнебесен оглас го навел следново: 
„Го дизајнирал ретардиран инженер, а го составила група на пијани работници. Неговите перформанси и управување одговараат на карактеристиките на количките во супермаркетите од 99 центи. Можете да сметате дека моторот ќе се запали секое утро, исто како што можете да се потпрете на Бернард Мадоф  ( кој прелажа илјадници американци и ги оштетил за вкупно 65 милијарди долари). 
Конзерва од Кока Кола е поиздржлива од овој автомобил. Еден сопственик, сите оригинални документи, прв пат е регистриран 1988 година, регулирани сопственички односи во Калифорнија, без сообраќајни незгоди. Најлошиот автомобил кој можете да го имате. Не очекувајте дека купувачите ќе се тепаат за него. Донесете 2200 долари ( или најмногу што можете да понудите) и обезбедете си дел… од историјата.“Огласувачот во овој урнебесен оглас го навел следново: 
„Го дизајнирал ретардиран инженер, а го составила група на пијани работн

loading...
Loading...