Најсмешните клетви

Loading...

1. Да даде Господ да ти се дупне гумата од колата кога ќе идеш на одмор.
2. Да даде Господ Жан Митрев матичен да ти биде.
3. Да даде Господ да те фати пролив во приградски автобус.
4. Да даде Господ да се заљубиш у лажен профил.
5. Да даде Господ автобусот семејна кола да ти биде.
6. Да даде Господ само на некролог да се смееш.

7. Да даде Господ, да родиш дете без коски, цел живот како пача низ куќа да го собираш.
8. Кој ме мрази, шлепер да го згази. 
9. Да даде Господ, децата на мене да ти личат.
10. Да даде Господ да ти се удави детето во расолница.
11. Да даде Господ да се удавиш додека те ранат на инфузија.
12. Да даде Господ, да добиеш наградно патување 3 месеци со Боки 13.

13. Да даде Господ да имаш 3 хектари тутун, а женати на комшијата да му го пуши. (тутунот) 
14. Да даде Господ трактор да те исшлајфа!
15. Да даде Господ Цацко да ти пее ”Нек ти јутро мирише на мене”.1. Да даде Господ да ти се дупне гумата од колата кога ќе идеш на одмор.
2. Да даде Господ Жан Митрев матичен да ти биде.
3.&n

loading...