Најсмешното паѓање: Се „искрши“ по скали и стана како ништо да не се случило!

Loading...

Се „искрши“ по скали и стана како ништо да не се случило!Се истркала по скалите и стана како ништо да не се случило заникој да не го забележи. 
Се истркала по скалите и стана како ништо да не се случило заникој да не го забележи. 

loading...
Loading...