Најсветлата новогодишна елка

„Што ќе ги мотам сијаличките околу елка кога можам околу себе“.„Ја накитив елката, ги пуштив сијаличките да светат и те чекам да дојдеш драги“
На следниот ЛИНК погледнете како ќе изгледаат децата на Анџелина Џоли и Бред Пит за 20 години.„Ја накитив елката, ги пуштив сијаличките да светат и те чекам да дојдеш драги“
На следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: