Не е паметен но затоа е снаодлив

Loading...

Не е паметен но затоа е снаодлив!Не за џабе рекле снајди се па живеј!
Перица е неверојатен 🙂
Лесно ја прелажа наставничката!Не за џабе рекле снајди се па живеј!
Перица е неверојатен 🙂
Лесно ја прелажа наставничката!

loading...
Loading...